Bramboráky s pikantní masovou směsí
Už jste vyzkoušeli tyhle výborné bramboráky. A pro chlapy jsou i s pikantní masovou směsí. Vyzkoušejte je uvařit vašemu milému a uvidíte že neodolá.
Dobrou chuť.
Bramboráky:
Dobrou chuť.
Bramboráky
- brambory
- hladká mouka
- majoránka
- 2 vejce
- 4 stroužky česneku
- sůl
- pepř
- olej na smažení
Omáčka a maso
Brambory oloupeme nastrouháme na jemno, přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku, prolisovaný česnek a mouku tak, aby těsto bylo vláčné a aby se nám bramboráky netrhali.
Na pánvi rozpálíme olej a vkládáme směs, kterou rozprostřeme lžící do tenké placky. Osmažíme z obou stran dozlatova.
Na pánvi rozpálíme olej a vkládáme směs, kterou rozprostřeme lžící do tenké placky. Osmažíme z obou stran dozlatova.
Omáčka a maso:
Maso si nakrájím na kostičky a přidáme kurkumu, papriku, kari, špetku čili, sůl, pepř, sojovku, 3 lžíce škrobu a trochu oleje. Pořádně zamícháme a dáme na pánev usmažit doměkka. (Záleží na vás, jaké maso máte rádi. Já jsem dala vepřové ale i s kuřecím je to výborné.)
Maso si nakrájím na kostičky a přidáme kurkumu, papriku, kari, špetku čili, sůl, pepř, sojovku, 3 lžíce škrobu a trochu oleje. Pořádně zamícháme a dáme na pánev usmažit doměkka. (Záleží na vás, jaké maso máte rádi. Já jsem dala vepřové ale i s kuřecím je to výborné.)
Pokud máme maso měkké přidáme rajčata v konzervě nebo čerstvá, které jsme spařili a oloupali slupku, a protlak. Necháme povařit a popřípadě přidáme ještě sůl, kari nebo sojovku. Necháme vařit aspoň 15 minut.
Komentáře
Okomentovat